Friday, September 23

budak sekolah rendah budak sekolah menengah

hai,hikhik apa khabar semua?<---- intro macam celaka,arghh






ok gua straight to the point lah, gua susah ngatt nak update blog ni lately sebab internet konektion gua macam haram,sumpah gua tak tahu kenapa celcom broadband macam sampah,ada tak tokey celcom baca blog gua ni?kalau ada mengaku eh gua nak sumpah lu jadi sampah, HAR HAR HAR


actually gua nak cerita pasal bebudak sekolah ni, sebab gua pon budak sekolah lagi, hikhik gua hari tu tengah sesedap tengok porn drama melayu tetibe je gua nampak satu bag banyak buku dalam bag tu, gua try tengok bag tu, tertera nama adik gua, adik gua tu baru darjah satu tapi beg dia demm gila padat tak caya tengok ni, 



serious shit *bak kata orang putih gua tak tipu, ni memang bag adik gua darjah satu gua sendiri tak tahu apasal berat sangat, nak kata adik aku tak buat jadual, gua rasa mak gua sangat caring dengan adik bongsu gua ni,so malangnya jadi budak sekolah rendah zaman sekarang ni,haha

lepas tu gua tergerak hati nak tengok bag sekolah gua, demm macam tak sangka, gua budak science stream tapi bag cegampang tengok nih

lagi rasa nak cakap serious shitt sebab takde buku langsung, gua rasa amat berjaya menjadi seorang pelajar yang berjaya begini, hihi hebat nya gua sebab bawak bag sekolah yang macam ni lah hari tu gua punya result addmath 6% je, terer tak gua?tapi pape pon gua nak jadi pakar bedah kot sebab nikmat yang amat bila gua bedah katak hari tu, macam best je main potong-potong ni.




tak lupa gua nak cakap dekat menteri pelajaran kita bik mama Muhyiddin Yassin tu, kalau nanti adik gua jadi bongkok ang lah orang pertama aku cari, puii








notakaki:biar pon bag gua banyak tu je isi, gua tetap manusia



Like kalau anda suka!

8 comments:

cayewwwcukeewwwyoyoxxx said...

saya cintakan awak

Siti Mashitah Saidin said...

oi! apa puih2 kat big mama tuh? meh sama2 puih! hahaha

budaksetan said...

gayyyy =='


haha, aku report kat dia kang

Fara E's said...

aku pun heran asl beg adek aku yg skul rendah berat giler , haha

A retarded kitty said...

beg aku pun ringan je tapi beg adik aku yang darjah 3 ish3

budaksetan said...

HAHA, kan kan?kerajaan tak adil


tahniah, ang tu dh lah nak ambik spm tahun ni, study lah woi,HAHA

mushroom said...

PEWIT.... mamal ada peminatlah! hahahaha.. ko ni blaja apa kat sekolah x bawak buku hahaha

ked said...

harharhar..aku igt aku sowg je pnah dpt result 9% lam add math mse skolah dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...