Friday, September 16

malaysiaku 'gemilang'

ok hari ni 16 September, iaitu hari Malaysia, hari di mana Malaysia mendapat nama, sebelum ni orang tak panggil Malaysia, tapi Tanah Melayu.
so gua sebagai remaja normal kenkadang sambut lah jugak hari ni, sambutan dia gua rasa lebih kurang macam sambut merdeka cuma bezanya takda 3gp tajuk hari Malaysia, tapi kalau 3gp hari merdeka tu banyak lah,


so kalau tengok budak-budak sekarang macam tak hargai je perjuangan orang dulu-dulu yang beria berjuang untuk tanah air, kalau orang dulu macam Mat Kilau,Tok Janggut, Dato' Bahaman ngn yang lain-lain lawan penjajah guna keris,tombak kekadang kerambit lawan dengan penjajah yang guna pistol,senapang semua, tapi budak sekarang lawan jugak, lawan tembak air kat dinding sape pancut paling jauh, puii macam haram mainan, tak kurang jugak yang lawan pedang,tu lagi lahanat


tu jelah yang gua rasa anak-anak merdeka sekarang ni tahu buat, tak reti menghargai langsung, tapi kalau malam merdeka tu asyik-asyik muka depa jelah yang duduk dekat dataran tuh,anak-anak merdeka ni tak tahu menghargai langsung, dok agungkan penjajah lagi adalah,mari lah kita tengok semua wajah-wajah kemerdekaan anak Malaysia yang merdeka!HAR HAR HAR






























ada yang setim lettew,haha blog aku bukan blog lucah tapi kat keyword search tu ada jugak nakharom  pergi search kisah porn kat blog aku ni, manada woi!

so amacam wajah-wajah merdeka ni? merdekanya mereka kan?jadi salah siapa ni semua ni? bagi gua lah ni salah orang yang tayangkan video sex Anuar Ibrahim tuh kalau tak budak-budak mana tahu video sex yang HD macam tu, mereka tahu 3gp je

so lu orang nilai sendiri lah kemerdekaan yang kita kecapi ni bermakna ke tidak, berbaloi ke tidak pejuang-pejuang dulu yang bermatian-matian berperang demi negara, tapi hasilnya anak bangsa yang macam ni?ni baru sikit,nak banyak lagi pergi kat google taip melayu 3gp lagi best,haha
so lu orang renung-renungkan lah, by the way, gua terlupa sekeping lagi muka anak kurang kemerdekaan 
cendawan dia hilang

p/s:all picture credit to anti pavilion kids accept the mushroom!HAHA










Like kalau anda suka!

12 comments:

Ali said...

dorang ni takleh wat bini ni... haha
aku prefer hana tajima sebagai bini aku :p

Akim Iqbal said...

Budak pavi. Kahkahkah

budaksetan said...

ali:aku prefer gadis kampung pendalaman,HAHA


akim:mesti hang salah sekor troller kat situ kan? -,-

Ali said...

yan paling aku panasnyakan... yang ade gambar british tu. siak do... cm tak bangga dgn negara sendiri ohh;..

budaksetan said...

tu semua budak2 umur macam kau lah,HAHA

budakampung said...

medekanya diorang..nasib baik gua duk kat kampung..takde sangat benda2 haramjadah macam ni~kuikuikui

p/s: selamat Hari Malaysia!

SoutulMujahid said...

dah dasar malaysia negara kufur lagi sekular, inilah jadinya. kan?

*hang dok kutuk2 dR Rozmey, dia jutawan gak. kita, apa yg kita ada?

budaksetan said...

budakkampung:yelah tu hang duk kampung,HAHA
btw slamat hari mesia :P

SoutulMujahid:gua mana ada kutuk dr rozmey :P

Cik Jannah said...

astagfirullah. sabar je la.

Fara E's said...

gamba gua tade , seb bek , haha ;p

mushroom said...

semuanya macam sial.. sumpah.. beb, pesal ko letak muka bapak aku tuh? haha

AYIE said...

wah, ini sgt menyedihkan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...