Sunday, September 25

perempuan tetek tiga

guwa rasa lah kan kalau buat entry tajuk gini terus ramai nak klik kan?guwa rasa memang ye pon, kalau tak, takkan lah guwa tengok keyword kat nuffnang tu ramai search menda lucah kat blog guwa, yang paling gua tak boleh terima ada manusia pergi search tetek indon kat blog aku, lebih dari sorang pulak tu buat keje gitu, nokhorom betul.blog gua ni baik suci yakni halal lagi


bukan setakat tetek indon orang cari kat sini, malah tetek maria ozawa pon ada, dan yang paling guwa tak boleh terima ada orang search 'bercinta dengan budak satu tahun' apa jadah tu?grrr blog guwa bukan blog lucah, hikhik


ok nak sangat tetek kan, ni guwa nak cerita pasal tetek lah ni, hari tu guwa pergi kenduri kawen sepupu guwa,tak sangka bila guwa tengok keturunan mak guwa ni, ada yang cun gila, macam amoi, tapi apa kan daya, dia sepupu guwa,dalam keturunan guwa ni tak boleh kawen sepupu dengan sepupu, sebab nanti tak berkembang keturunan.


dekat kenduri kahwin tu mesti lah ramai anak dara,mak janda, anak dah takde dara pon ada sekali kan?dalam guwa dok usha dorang tu, guwa perhati lah makcik-makcik yang datang kat kenduri tu, semua nak jadi macam hantu pocong dah, pergi belit sana sini atas kepala tu yang tu takpe lagi, yang guwa tak puas hati nye apa jadah pergi tambah tetek atas kepala tuh? dah lah buruk rupanya, takde puting pulak tetek tu, grrr

guwa nak tanya lah, cantik ke macam ni?guwa tengok tak pon, buruk je nampak kan kan?
lagi pon zaman sekarang ramai manusia bertudung ikot trend je,tu pon niat sebab nak berfesyen,bukan betul-betul ikhlas nak tutup aurat semua macam hangat-hangat tahi ayeem.ramai manusia yang bertudung, tapi bila guwa tengok, guwa rasa nak maki sebab bertudung macam ni

lagi pon buat tetek ketiga ni berdosa tahu tak, tak percaya pergi google pasal sanggul tinggi ni ni ada satu hadis, guwa copy paste je

“ akan muncul dalam kalangan umatku di akhir zaman, kaum lelaki yang menunggang sambil duduk di atas pelana, lalu mereka turun di depan pintu-pintu masjid. Wanita-wanita mereka( isteri mereka atau anak perempuan), berpakaian tetapi seperti bertelanjang ( nipis&ketat). Di atas kepala mereka pula(wanita) terdapat bonggolan (sanggul atau tocang) seperti bonggol unta yang lemah gemalai. Oleh itu laknatlah mereka semua. Sesungguhnya mereka adalah wanita-wanita yang terlaknat”- hadith riwayat Ahmad, jil.2, ms. 223.

Rasulullah s.a.w bersabda:

Quote::
“dua golongan penghuni neraka yang mana aku sendiri belum pernah melihat keadaan mereka didunia: golongan yang membawa cemeti seperti seekor lembu lalu menggunakannya untuk memukul manusia dan juga kaum wanita yang berpakaian seperti bertelanjang, menggoyangkan badan dan berlenggang-lenggok, kepala mereka ada suatu seperti bonggol di kepala unta yang bergoyang-goyang. Mereka tentu tidak akan memasuki syurga atau mencium baunya sedangkan bau syurga itu dapat dihidu dari jarak perjalanan begitu dan begini”

–hadith riwayat Muslim. Hadith no 212-


so wanita macam mana?nak buat tetek ketiga lagi?HAR HAR HAR
lagi pon tak sexy lah ada tiga tetek ni, macam alien je gua tengok





Like kalau anda suka!

6 comments:

mushroom said...

tu la.. aku pelik la pompuan zaman skg ni.. gila ke pegi ikat rambut tinggi2.. yg xde bonggol lak g tambah2 bonggol.. kunun menarikla? wadefaklah

Bell said...

setuju dgn entri nie..ble tye kenpa depa wat gini..dpa ckp sbb nakkan kekemasan,,

Siti Mashitah Saidin said...

ha ha ha!

tak kuasa aku nk beli snggul palsu tuk buat mcm tuh

yayalicious said...
This comment has been removed by the author.
amenks snapper said...

cool entry.. good thing to share.

budaksetan said...

hang pon perempuan zaman sekarang,cakap banyak pulak


kemas ke? =.=


hang tanak beli sebab hang tak tahu style :P


yeke pompuan tanak bukak?yang awak bukak n baca ni?siap komen lagi, hikhik


hehe, memang good

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...