Thursday, February 16

kisah malam jumaat [12SX]

pehh setelah dekat sebulan guwa hibernasi,dapat jugak guwa kongsi cerita dengan lu orang,maklum lah guwa busy sekarang,budak SPM lah katakan.


owh guwa lupa bagi salam,Assalamualaikum semua readers,guwa rasa takde dah readers guwa ni,semua pakat lari ikut mamat yang pakai spender kat luar tu, alaa mamat pervert ni klik sini,mamat ni takde kaitan pon dengan entry guwa ni,sesaje nak sebut nama beliau.har har har


sebenarnya cerita dia macam ni,hari tu guwa ambik adik guwa darjah dua,time guwa ambik adik guwa tu guwa perasan yang mulut adik guwa tengah nyot nyot something, tahu nyot nyot?kalau tak tahu tanya guwa kat pesbuk,hehe


dan bila guwa tengok dekat dekat rupanya adik guwa tengah makan cekelat, tapi apa yang pasti cekelat tu lucah, tak caya guwa sempat snap picture lagi





bentuk dia boleh terima lagi,tapi nama dia apasal? 


wadefakisdis men?cuba nak terapkan nilai pervert dalam diri kanak-kanak ke?tapi cekelat ni sesuai jugak guwa rasa untuk yang foreveralone yang tak kawen sampai mati tu,yang takde benda nak nyot nyot time malam-malam, boleh lah beli cekelat ni,kah kah kah






Like kalau anda suka!

5 comments:

CekbOlat-bOlat said...

erkkk (-_-) xsggupp nyot nyot.. haha

budaksetan said...

rugi hidup kalau tak sanggup nyot nyot

Akim Iqbal said...

Nyonyot

A retarded kitty said...

mana kau beli ni weyh?

budaksetan said...

bukan aku beli,adik aku yg beli,aku mana pernah beli benda gini :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...