Thursday, November 3

cerita di sekolah:jamban

oh ya, sebelum nak cerita pasal guwa bagi salam dulu
Assalamuaikum semua<---gaya macam cikgu praktikal first time ngajar




ok sekolah guwa,malas lah kutuk lebih nanti ISA datang tangkap guwa,biar dah mansuh pon tak pon guwa kene bom dengan C4 macam mana tuh? :(
dah lah guwa nak cerita pasal jamban, hari tu dah cerita nak baca tekan sini, tapi guwa nak cerita lagi ni sebab jamban dengan guwa tak dapat dipisahkan bak kata pepatah -genggam bara api biar sampai jadi arang-  eh ada kaitan ke?lantak lah


oh tadi paper last guwa physic guwa keluar pergi jamban sebab sejuk ngat,bukan apa dah kat luar hujan,pasang kipas nombor lima, bagi tahu guwa jantan mana yang tak setim time tuh ?tapi guwa kuat, guwa rasa nak kencing je.hihi


kalau dekat sekolah guwa tak masuk tandas student lelaki sebab macam celaka,celaka tak macam tu, sape nak masuk kalau tandas bau hancing,bau taik siap puntung rokok bersepah lepas tu takde air pulak, guwa selalu masuk tandas cikgu tak pon tandas student perempuan,tapi sumpah guwa tak pernah terserempak dengan perempuan pon dalam tandas tuh tapi guwa masuk tandas perempuan tak bermaksud guwa pervert,guwa hanyalah manusia biasa yang ingin lepaskan hajat di dalam suasana bersih dan suci tu je.


time guwa nak kencing tuh mesti lah guwa bukak seluar,lepas bukak seluar guwa nampak something besar,oh tapi itu biasa,hari-hari guwa tengok kebesaran tuh,time guwa bukak penutup jamban tuh guwa rasa nak menjerit nokhoromm sebab dalam mangkuk jamban tuh ada ni

shilake betul,guwa ingat kaum hawa ni sopan, ada jugak yang berak tak reti flush jadah betul, tapi nasib baik guwa masih gentleman time tuh,guwa tolong flush lepas tu kencing dengan senang hati.






notakaki:sekolah lu orang ada macam ni dulu?










Like kalau anda suka!

6 comments:

Umie Artoqiemie said...

setiap skolah ade taik tersendiri.

Akim Iqbal said...

Tukaq dah background. Lega

budaksetan said...

@umie:HAHA setiap org ada taik tersendiri lah XDD


@akim,background apa? =..=

KUKUMALU said...

Selamat makcik cleaner

budaksetan said...

cleaner makan gaji buta ah gitu -.-

Rara. said...

mana2 sekola, semua sama jelah. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...