Tuesday, July 12

tandas duduk tandas cangkung

tajuk entry yang agak sensasi tapi tiada unsur lucah,hehe
ok,ramai manusia sanggup berbalah semata mata nak buktikan tandas mana satu lebih nikmat,
aku pon pernah berdebat sebab benda bangang ni dengan kawan aku,HAHA




pada pendapat aku lah kan,tandas cangkung lagi better dari duduk kan kan?sape tak setuju dengan aku,aku sontot bontot dia.ok mari kita buat perbezaan




tandas duduk

  • nikmat dia kurang terasa sebab bukaan anus tak buka sehabisnya
  • susah nak meneran
  • kalau sembelit lagi tak seronok melabur
  • bunyi taik jatuh kurang merdu


tandas cangkung

  • bukaan anus akan terbuka semaksima mungkin
  • senang untuk meneran
  • kalau sembelit lagi nikmat nak meneran
  • bunyi taik jatuh merdu dan sedap untuk didengari
mana selesa?pilihan di tangan anda


tapi bagi aku masing masing ada kelebihan tersendiri macam manusia, kekadang tandas duduk ni penting,lagi lagi untuk manusia yang sakit terutama bahagian kaki,yang tak leh mencangkung tu,so terpaksa lah guna tandas duduk.

tapi aku nasihatkan untuk haters tandas duduk ni jangan korang mencangkung atas tandas duduk macam ni

seriously,bapak bahaya, tandas tu bukan boleh tahan sangat, nak nak yang berat berlebihan*bahasa sopan untuk orang obes,hihi bukan apa, pernah terjadi bhaii manusia rabak bontot sebab tandas ni,jap tunjuk bukti


err,macam karingeri lah pulak rasa, hihi
so di sini aku nak meyeru kepada semua rakyat Malaysia, marilah kita sama sama gunakan tandas cangkung,jangan duduk sebab bahaya dan boleh membiakkan kuman, lebih lebih lagi yang tandas awam tu, eeuww, kongsi tempat letak bontot yang sama, pengotor!

lagi pon, kita kan melayu,dari zaman kesultanan melayu Melaka lagi manada manusia berak sambil duduk, semua pakat mencangkung lah, even Parameswara mencangkung time berak*aku teka je ni so fikir lah sendiri mana yang bagus, tapi bagi aku,aku tetap menyokong tandas cangkung,oh tandas cangkung, i love you <3







Like kalau anda suka!

4 comments:

cipUtchiaPp said...

hahahahahahaha...sumpah, kamu nih sengal la dik..
yup, tnds cangkung lg best..ngeri si0t tgk pic luka tu..

budaksetan said...

hihi, memang tandas cangkung best :D

Engku Sofea said...

hahaha ngeri gila bontot koyak.. eeuw

phia said...

hahahahaahahaha..mengong nye artikel tp tol la tuh....tnds duduk ni kotor...mlekat kuman2 dr bntot org len then kite lak gune tnds tuh..eeiiikkk...ps2 de lak c sengal g cangkung kt tnds duduk tuh ps2 ksut nye tpijak taikkk...hurmm pk2 kn lerrrr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...