Saturday, October 29

panduan bercinta(bukan guwa punya pon)

Ini adalah nasihat dari lelaki single, amalkan atas risiko sendiri.

1.) Jangan sesekali cakap dia dah naik berat badan, gemuk, berisi, montel atau yang sama waktu dengannya.

2.) Jangan sesekali tengok atau renung atau jeling atau yang sama waktu denganya kat prempuan yang lagi cantik (tarik balik, semua perempuan termasuk nenek tua).

3.) Jika anda keluar bersama, jangan sesekali pegang tangan, pegang bahu, duduk kat tempat sunyi dan lain-lain perkara maksiat lagi, ni bukan isteri korang marah, Tuhan marah.

4.) Sentiasa sensitif dengan perubahan dirinya, dia potong rambut ke (ni kes malas pakai tudung ni), dia pakai baju baru ke, dia pasang inai ke (dah kawin ke?) atau lain-lain, puji atau anda akan mula melihat itik sebelah anda.

5.) Kalau korang dah lama keluar, tak kan nak stay haram camtu kot, kang tak pasal-pasal orang lain masuk meminang, tak pon korang terlanjur nanti, baik kawin lelekas.

6.) Kalau sesusah sangat try je cari kat internet. Tapi peluang berjaya korang dah jadi 15% je.

7) selalu tunjuk yg kau syg dia... caring ngan dia.. (tiap-tiap hari mesti tanya dia sehat tak.. kalau tak sihat pandai-pandai la nak setel kan)

8) selalu la bagi something kat dia.. hadiah kecik-kecik pon takpe.. pompuan suka hadiah maa..

9) jual ah diri sket depan dia.. tp jgn bg nmpak sangat.. biar dia tau kelebihan kau and kau SE (spesel edition)

10) last but not least.. kau kena selalu ada untuk dia.. hehe. baru dia tau dia boleh harapkan kau..
ade yg korang patot buat ade yg korang tak patut....hehe...


notakaki:ouh ini entry dalam draft,entah betul ke tak,jangan cuba sangat lah,freemason ni freemason,HAHAHA




Like kalau anda suka!

6 comments:

alexa yussida said...

suka nau freemason2 (sbb tgk title bwh ade freemason gak :P)

budaksetan said...

hehe,manada suka,saje menganjeng

mushroom said...

alhamdulillah..jadi ustaz dah ko skg hihi

budaksetan said...

kah kah kah,lambat lagi XDD

A retarded kitty said...

perempuan ni suka dipuji

sekian.

budaksetan said...

yeke?try ah nanti :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...