Tuesday, October 25

exam itu serabut, bertambah pulak dengan sejarah itu freemason kau tahu ?

fuhh,guwa rasa macam forever alone je bila guwa tak update blog ni,takde sorang pon yang tanye asal tak update T.T
takpe lah uolls buat ai camni,ai ingat ai ingat




ok,guwa jarang update sebab guwa busy dengan exam,busy dengan sekolah,busy dengan cikgu-cikgu yang suka buat busy dengan guwa,guwa baru meniru sikit time exam dah marah,tu belum lagi guwa bunuh orang time tengah jawab exam, kan celaka namanya tuh?




itu pasal exam,guwa malas peduli lah,berapa result pon guwa tak kesah,tapi guwa kesah pasal subjek sejarah, ustaz guwa yang suka cerita pasal babi tu cakap sejarah tu freemason, apa freemason pon guwa tak tahu.


tapi guwa sebagai budak pure science yang suka meniru time exam chemist guwa dah jumpa ke'freemason'an di sebalik sejarah ni, guwa rasa ramai student yang tak suka sejarah sebab nye subjek tuh study pasal orang dah mati, hihi


ok bukti di mana sejarah tuh freemason tengok ni sendiri

tengok huruf A yang ada di tengah-tengah perkataan sejarah tu, macam all seeing eye kan?


sangat freemason bukan?KAH KAH KAH



notakaki:siapa yang tidak belajar sejarah tidak akan mengulangnya kembali sebab sejarah dah lepas,mana boleh ulang dah,budaksetan,2011










Like kalau anda suka!

7 comments:

Umie Artoqiemie said...

aku amat membenci sejarah.. free mason betul kau. haha.

budaksetan said...

bukan hang sorang yang benci -,-

A.J De's said...

meniru waktu exam chemist wt pe. Meniru lah waktu freemanson kau tu.

A.J De's said...

meniru waktu exam chemist wt pe. Meniru lah waktu freemanson kau tu.

dakwat hitam said...

keh keh keh tampe sejarah lu senak la hidup lu :)

alexa yussida said...

aku sgt suka sejarah wei..jgn freemasonkan die !! LOL

budaksetan said...

kau suka sejarah?OMG :O

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...