Thursday, October 13

kami mpop lah!MPOP!

sebut pasal mpop mesti semua dah tahu group mana yeng mempelopori perjuangan mpop kat Malaysia ni, mesti lah kat Malaysia kan, sebab tu sebut mpop, kalau kat Korea orang panggil kepop je jadi guwa rasa lu orang dah tahu dah group mana kan?tak lain tak bukan MAX 24:7 lah,




ok serious shit guwa tanak kutuk, serious sangat ni*sambil kerut-kerut dahi tanda serious* kesian group ni guwa tengok kene bash je dengan orang Malaysia, ada ke patut? sokong negara luar dari negara sendiri?yelah ada ke patut cakap dorang tuh tiru group kpop nama sudu ke suju guwa tak ingat dah,tapi bunyi lebih kurang lah, tengok gambar terbaru MAX 24:7 ni



eh guwa silap, ni group sudu ke suju tuh, al maklum lah lebih kurang, tapi MAX 24:7 tak tiru dorang pon tengok gambar terbaru ni, tak sama pon kan?

kan?manada MAX 24:7 tiru suju kan?, kesian dorang kene kutuk :(





Like kalau anda suka!

10 comments:

SoutulMujahid said...

gay pop ke kpop?

Akim Iqbal said...

HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHA

Siti Mashitah Saidin said...

eee! benci ah!

Siti Mashitah Saidin said...

eee! benci ah!

Siti Mashitah Saidin said...

eee! benci ah!

aq noor said...

hahha, nampak-nampak. dowg mane ade meniru...

budaksetan said...

gpop lah,HAHA


gelak lagi gelak,HAHA


tahu lah benci, tapi benci nanti lama2 sayang,


kan?tak tiru kan?

budaksetan said...

gpop lah,HAHA


gelak lagi gelak,HAHA


tahu lah benci, tapi benci nanti lama2 sayang,


kan?tak tiru kan?

Dzikri Asmawi said...

sedih tengok diorg nih...sedih!!!...
hahaha...

budaksetan said...

sila menangis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...