Sunday, December 11

selamat ulangtahun sayang :*

sesungguhnya guwa ni manusia biasa,bukan guwa sesuka tanak update tapi guwa busy,guwa ni manusia berkerjaya,sesungguhnya guwa tak macam remaja lain yang guwa kategorikan lifeless sebab 24 jam duk mengadap internet,makan kat situ lah,minum kat situ lah masturbate  pon kat situ,eh masturbate tu apa?translate boleh?guwa tak reti lah,hihi

ok motip guwa update guwa nak cakap yang hari ni birthday ayeem gay,tahniah dah besar pon budak tu,cuma totey dia je kecik lagi.ada ke manusia tak kenal ayeem ni?ayeem ni retis dah kot,kalau jumpa mesti hangpa nak tangkap gambar dengan dia,tapi awas,ayeem ni nak tangkap gambar dengan laki je,kalau perempuan datang tegur dia cakap nak tangkap gambar mampos dia tak layan,lepas tu kalau dekat facebook dia balas chat,komen wall lelaki je,kalau wanita dia siap delete post lagi.
ni ayeem,tak nampak kan totey dia kecik sangat?


hensem kan ayeem ni?guwa nak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran ke 22 buat beliau pada 11.12.11 kalau tengok tarikh ni betul-betul,no 2 tu ada satu je kat situ,that means nombor dua tu forever alone,jadi ayam aku rasa hang ni forever alone sampai tua,tapi kalau lu nak kawen jugak tak boleh kawen kat mesia sebab mesia haramkan perkahwinan sejenis,tapi apa pon kalau lu rasa nak kawen jugak nenek guwa lama menjanda lu nak?

apa pon guwa nak ucapkan terima kasih dekat lu sebab lu dengan geng bapak ayam lu bagi inspirasi kat guwa nak blogging sebenarnya,kira lu macam idol guwa,jadi support lah guwa,hihi

anyway selamat hari beranak dan harap lu murah rezeki :D





Like kalau anda suka!

6 comments:

Ayeem Jemain said...

haha macam haram. fitnah terbesar, lagi teruk dari fitnah illuminati haha

budaksetan said...

woi benda betul kau cakap fitnah?haish

SoutulMujahid said...

entry bodek. kahkahkah

Khuzrin Kamarudin said...

Untunglah retis~~

awesome of NAA said...

dasyat nya ayeemm... hehe......hepi bufday ayeem ;D

Sya Whitelotus said...

entry ade unsur !@#$%^&
mmg sempoi lah entry ni (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...