Wednesday, December 14

cinta itu buta dari mata turun ke dada

ntah tetiba nafsu syahwat guwa nak update pasal cinta,apa guwa 16 tahun tak bole cakap eh pasal cinta?apa Najwa Latif je boleh cakap pasal cinta?eh dah lah sebut pasal najwa tu,sampai sekarang dia tak reply tweet guwa lagi,sikit punya hancur hati rasa


dah time serious,guwa nak cakap pasal cinta ni, ye guwa budaksetan bukan the other budaksetan yang reti nak cakap pasal ewww eww ni,jadi ni pandangan guwa je,sekadar pandangan kosong tak ada makna.


oh ya bercinta waktu muda tu guwa rasa macam membazir masa je.apa kata belajar dulu lagi bagus kan?guwa rasa nak bercinta tu tak salah asal kan lu pandai bahagi masa,macam guwa, time 15 tahun dulu guwa cari awek sorang time nak dekat PMR guwa buat jadi jam loceng guwa,time pepagi buta guwa suruh dia kejut guwa untuk sahur time nak PMR dulu,kiranya guwa hebat lah guna kan wanita ni?*ok guwa tipu part gunakan wanita tu*dah lepas tu guwa kecewa sorang diri jadi guwa rasa cukupla mak guwa je perempuan dalam hidup guwa ni,buat apa nak cari awek time muda-muda macam ni kan kan?kalau result PMR huruf A semua kat result takpe jugak,ni A dengung aje, tahu A dengung macam mana? bunyi macam ni aaaaeeee tulah A dengung,HAHA


lagi satu lah kan,buat apa nak bercinta time sekolah?time sekolah mana matang lagi lah, sia sia je dan membazir waktu je,jangan nak kencing guwa lah cakap couple time sekolah ni nak buat perangsang untuk study, guwa boleh cakap butuh pak hang!setakat perangsang untuk study,lu study macam haram jugak,result macam celaka jugak, tu bukan rangsang untuk study,tu rangsang benda lain.


dah tu kalau study tak habis lagi jangan sibuk nak menggatal, tu guwa tak kisah,tapi kalau tak cantik tu sedar diri,jangan memilih macam ni
tu lah statement paling celaka guwa pernah baca,apa punya rempit lah betina ni,nak motor,kalau aku baik pilih kereta,haram jadah apa nak motor pon guwa tak tahu,siap mintak kaler helmet merah lagi tu,ahh menyampah guwa cakap pasal eww eww ni,kang sesaje guwa tukar nama blog kang,hihi

tapi kan kalau nak jadi awek guwa boleh lah isi borang ni ye




notakakicagu:guwa sebenarnya foreveralone tu guwa update pasal ni Y,Y






Like kalau anda suka!

7 comments:

Atiqah Zakaria said...

Alahai, forever alone, patutlah. Hahahaha. Kejut bangun sahur? Kejam!

budaksetan said...

@AZ:kau buat aku rasa nak menangis bila kau cakap aku forever alone,
haha mestilah pandai menggunakan perempuan XDD

Cik Siti Aisyah said...

eceh ! eceh ! nnt awak yg becinta sakan ney . . =.="

Oyie said...

"lepas tu guwa kecewa sorang diri" haha konon sorang diri xDDD

budaksetan said...

@CSA :alaa kita forever alone lah -.-


@oyie:ahh memang betul aku kecewa sorang diri Y.Y

Siti Mashitah Saidin said...

ada ka borang macam tuh?

budaksetan said...

tuh ada lah,isi eh? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...