Tuesday, June 7

gua jatuh cinta♥

ahh, diam belaka, ni bukan aku nak cerita aku mat jambu apa semua
takde masa nak jatuh cinta, jangan salah faham
ok, betol, jatuh cinta, hihiks*saje buat gedik
tak, bukan dengan kak lina jalil, jangan salah faham, tapi dengan ni
alaa, bagi hint sikit eh?
yang tuh, yang nyanyi kat youtube tu, yang tu lah
haish, bengap bebal lu orang ni
yang suara sweet tu, yang nyanyi lagu cinta muka buku tuh, hehe



OMG, tadi aku dengar suara dia, cair, heheh
actually baru kenal dia, ok, lambat lah aku
aku tengok orang like page dia dah 33k,
haish, tak leh jadi benor -.-
yang pasti aku dah cair dengan dia,
najwa latif, baby, you stole my heart, 
seriously, first time dengar suara dia, 
you melt my heart najwalatif 
ok, dah macam pervert pon ada gaya ni
so lepas ni aku tak peduli lisa surihani ke,tiz zaqyah ke, liyana jasmay ke,aaron aziz
najwalatif, you the only one in my heart





notakaki:tapit kau amik lah lisa tuh, aku tak batak, HAHA
          




lagi satu nak cakap, najwa, kalau awak baca ni add saya personally dekat pesbuk eh?hehe





Like kalau anda suka!

4 comments:

Norazlin Nordin said...

uiiihh~dasat2..meh na dgr ckit~

budaksetan said...

hehe, dengarlah :)

tikin said...

huhu..kantoi ko minat najwa latif..ngeh3..jgn marah..gurau jer..a'ah..suara dia memang sedap pon..lgu dia nyanyi yg pling aku ske carta hati..best..hihi

budaksetan said...

memang suka, tak yah kantoi pape, semua lagu dia bawak bets <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...