Tuesday, September 27

k-pop yang 'comel'

ok guwa tanak kutuk kepop pon sebenarnya, biar pon depa gay ke apa ke, guwa tak peduli pon, walaupon muka sekor-sekor macam bapuk, biar pon muka kononnya jambu walau pon hakikat nye muka masing-masing macam perempuan, guwa tetap tanak kutuk kepop ni,biar pon tarian diorang yang konon nya smart sangat walhal lebih kurang budak tadika yang menari, guwa masih tanak kutuk kepop, sumpah guwa cakap guwa tak kutuk kepop pon, hihi


guwa tak kutuk kepop tak bermakna guwa suka kepop ni,tapi guw tak kutuk kepop sebab guwa baik, tak pernah mengutuk orang, lagi pon kepop ni manusia jugak,tapi menurut kajian, perempuan yang minat kepop ni merupakan perempuan yang forever alone,ok guwa tipu je guwa nak tunjuk satu benda ni, buat perempuan yang minat kepop tu jangan lah kecewa.



ok dapat terima hakikat?tu lah suruh minat negro tanak, har har har
ada membe pompuan gua taksub sengat dengan kepop ni sampai tanak percaya yang orang korea punya conec ni kecik, sanggup dia nak google ahli suju punya nak tengok besar ke kecik,HAHA

tapi semua mesti cari lelaki France lepas ni sebab dorang yang paling panjang, nasib baik mak guwa pernah cakap guwa ni asal perancis dulu.
tapi baik pilih m-pop jambu pon jambu, besar pon besar kan MAX 24:7?besar lah sebab dorang macam negro XD


p/s:grande génitales comme la Tour Eiffel, je



Like kalau anda suka!

7 comments:

Fara E's said...

ngeng , haha

A.J De's said...

Mujo aku tak minat kepop.

Umie Artoqiemie said...

memang entry tak mengutuk sangat la an? haha

budaksetan said...

hikhik



ececeh yelah tu kau tak minat



aaa, betul lah, takde kutuk pon kan?

miratun madihah said...

sengal,kahkah

Norazlin Nordin said...

na minat someone kene tengok penis ke?

budaksetan said...

tapi nak kawen kene tengok ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...