Friday, August 26

niat lelaki


korang semua jangan kencing gua lah
kalau lelaki yang sibuk bercinta bawah umur 23 tahun niat diorang hanya satu, macam gambar kat bawah ni

betol kan kan ?
jangan nak tipu gua lah, gua pernah pergi kursus motivasi cakap semua laki bawah 23 tahun tak kenal erti tanggungjawab, dalam kepala dorang nak yg atas tu jela :D
tapi maybe segelintir jela yang baik macam gua ni, gua tak pernah buat kerja macam tu, berdosa tahu, jadi sempena di hujung Ramadhan ni bebanyak lah memohon keampunan kalau korang semua pernah buat benda tak senonoh macam kat atas tu.dengar lah cakap gua sebab dulu time kecik kecik gua belajar kat PASTI.jadi dengarlah cakap gua ok?jangan duk buat benda tak senonoh dengan girlfriend lu orang eh?jadi lah macam gua, gentleman, baik je. hehe
sekian,gua sudahi dengan Wabillahhitaufik walhidayah Assalamualakum Warahmatullah hiwabarakatuh :D




Like kalau anda suka!

10 comments:

Cik Bell said...

hahahaa..angkut bakul masuk sendiri nampak..;p

sleeping_maniac90 said...

siyes laki pkr cm tuh??
perghh bru tau..
bhya tol laki2 nih..

budaksetan said...

manada:P


eh relex, bukan semua, kebanyakkan nye lah

Ali said...

ni aku marah ni.... hahah XD

budaksetan said...

kau macam tu ali?isk isk

alepridz said...

hahaha... takleh blah lukisan gambar pemikiran lelaki tu sama jer macam bontot perempuan tu....

mmg mintak bontot jerk...

budaksetan said...

hihi, cantik kan bontot dia

SoutulMujahid said...

ntah2 ko punya pengalaman kot ni. pastu cakap org lain. hahaha~

budaksetan said...

haaa,pungkoq hang!haha

Wawazzup said...

hahah gambar tu dah menceritakan segala-galanya haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...