Sunday, July 3

golongan yang tak pernah pupus

hye temuerw, titerw racew tomey lawh uat ginierw hikhik
titerw tuck tawulah naperw wamai cangat menci bahasa tomey nierw
tomey tan titerw taip ginierw?ee cukew nye titew wase, hikhik




*penulisan dihentikan kerana budaksetan pergi tendang haiwan ternakan keluarganya.










ok gua sambung balik, sumpah tak tahan, nak sepak rasanya golongan macam tuh
ok gua pernah dah menentang manusia sebegini di blog lama gua dahulu,tapi depa tak ambik port pon, gua nasihat macam ustaz diorang maki gua balik dalam bahasa yang gua sendiri tak paham, apa yang best sangat?
abang gua anwarhadi pon pernah cakap pasal bahasa 'comel' ni tapi ada lagi yang tak reti bahasa.






so tadi ada lah gua sound dua tiga orang, HAHA
lepas tu dia sound gua balik baru belajar menulis ke? 
err, rasa nya siapa yang baru belajar menulis yedak?
so try tgk sikit gua printscreen


aku try google translate tapi tak dapat detect bahasa apa


klik untuk tumbesaran yang terbantut

klik untuk tumbesaran yang terbantut

haaa, gua saje je tak blurr kan nama dorang bukan apa, dorang dah malukan bahasa gua, apa salah gua malukan dorang balik?





Like kalau anda suka!

4 comments:

cipUtchiaPp said...

hahahahaha..lawak2..
xsuke golongan perosak bahasa terlebih nih..
nak rosak sket2 xpela..ni dah over2 sgt aish..

budaksetan said...

hah tahu pon, haha

dakwat hitam said...

aduh macam gampng aiiii tulisan gembeng tu

aishah faudzi said...

macam haram.aku xpaham satu apa pon budak tu tulis.biasalah budak baru nak up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...