Monday, July 4

dunia tidak adil

ok,ni aku nak marah ni, sebagai seorang pelajar sekolah menengah aliran sains tulen, entry ni menunjukkan ketidakpuasan hati aku sepanjang bergelar seorang pelajar,fuhh ayat macam karangan BM


well, semua tahu yang kerajaan anjurkan larian 1 murid 1 sukan 1 Malaysia dah tu buat pada hari sabtu memang lah mengacau betol sebab tu aku ambik keputusan tak nak pergi, hihi
eh bukan aku tak nak pergi tapi terlebih tido sebab malam tu aku mimpi berlari dengan amoi pakai seluar pendek, nak buat macam mana kan?dah nasib badan


tapi yang tak puas hati nya asal pada hari isnin ada sekolah dapat cuti ada yang tak?
yang ni menunjukkan kerajaan tak telus dalam mengemudi sebuah negara.sangat tidak adil, sesetengah murid dapat menggantikan waktu tido pada hari sabtu tu dengan hari isnin yang cuti, tapi sesetengah mereka terpaksa korbankan waktu tido pada hari sabtu dengan berlari tanpa arah tuju.




jadi dengan ini aku rasmikan perhimpunan PONTENG 2.0





TARIKH:4 JULAI 2011
MASA:7.40 a.m. - 2.30 p.m.
TEMPAT:IKUT SUKA KAU LAH

jadi dengan ini saya menyeru semua agar datang ke perhimpunan ini dan setiap orang akan diberi satu T-shirt percuma^^





notakaki:ayat aku macam najib tulis surat dekat Obama dah XD






Like kalau anda suka!

10 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

kah kah kah.... ko budak2 oi... jgn nak join sangat parti2 nih...
ko join angry bird lagi bagus...

aku rasa kuning tuh cool pulak.. keh keh keh

cipUtchiaPp said...

hahahahhaahha...akak suke bace bl0g kamu dik..klaka.. :D

budaksetan said...

@Siti Mashitah Saidin budak tak budak, kerajaan tak adil,haha, dah tu takde kaitan dengan angrybird langsung
@cipUtchiaPp hai akak, hihi

Irshadim said...

tanya guru besar/pengetua sekolah anda kenapa tak dapat cuti. anyway, logo ponteng tu cool beb

cipUtchiaPp said...

hahhahahaha..hai !

budaksetan said...

@irshadim:pengetua sekolah kuat lipat duit bhaii, dah tu bnyk kali ponteng perhimpunan hari isnin, demm
@cipUtchiaPp :hai

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

http://andrik-mcvean.blogspot.com/

budaksetan said...

haaa, okayyy

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha! ko sabar ja la... menteri2 kat kerajaan tuh tak sekolah. tuh pasai macam "ba-wow-ngap" sikit!

budaksetan said...

woi, kau tahu tak najib dengan muhyiddin yassin baca blog aku ni?nanti dorang baca komen kau mula lah kene buang negara, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...