Saturday, July 9

entry jiwa #2

entry jiwa kedua,ok entry ni tiada dengan cinta mahu pon apa sekali pon,ni semua luahan jiwa aku,so jangan nak cop aku jiwang lah, haish
ni aku nak meluahkan perasaan bergelar seorang adik kepada seorang abang.


ye.aku anak kedua dari empat beradik.semua ada belalai dan aku yakin aku punya terbesar sekali menewaskan abang aku.tapi takde sesiapa peduli tentang taraf kekuatan tenaga batin aku dengan abang aku.di sekolah abang aku disayangi guru dan semua orang tetapi berbeza dengan aku.


bukan apa, dia disayangi pon sebab kelakuan dia terbaik,pencapaian akademik aku malas nak cerita,memang dia top.jadi dekat sekolah aku kadang-kadang tak nak dikenali sebagai adik dia,aku benci kalau orang panggil aku adik kepada abang aku.aku kalau boleh nak cipta nama aku sendiri dekat sekolah tu.


so thats why sekarang aku lain dari dia,kalau dia baik dekat sekolah,aku jadi sebaliknya.
pernah jugak cikgu tegur aku kat sekolah macam ni 'kenapa awak buat macam ni?jaga lah nama baik abang awak tu sikit' and i was like, wadefakk man.


so sekarang semua cikgu ak boleh salah kan aku kenapa aku lain dari abang aku.sebab tiada manusia sama.even kembar sekali pon.jadi jangan harapkan aku akan jadi macam abang aku.






notakaki:now abang aku dah makin jauh tinggalkan aku.so aku kene bersaing untuk kejar dia balik



Like kalau anda suka!

7 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

ko rasa rendah diri eh? sama ngan abg aku...

ko tau, abg aku belajar dr dip-dgree- skrg master. kalau jumpa sama2, abg aku la jadi keutamaan. macam femes gila...

dulu, aku ada perasaan macam tuh. dengki gila. semua org syg dia lebih.

lama2, aku rasa nak lawan dia... nak sama2 taraf dengan dia.
aku nakal kot. aku rasa lg nakal dr ko kot.... lari dr umah. aku dulu lg setan.
tapi bila dah besar nih ayu sikit la... hahahahaha

ko buktikan kat semua org yang ko pon bagus!

budaksetan said...

ececeh, aku nak nasihat aku,aku pernah lari rumah, sekarang aku tak nak jadi macam abg aku, aku tak nak saingi dia, aku nak jadi diri aku.aku nak berbeza dari dia

vampire's lovex said...

masing2 ada kelebihan...

kau boleh nye jd student terhebat. sejarah terulung skolah dan lain lain.. hahaha...

chaiyok !

budaksetan said...

tak nak lah jadi student top =.=

Anonymous said...

you are who you are and everybody is special in his or her own way.believe in that, and you don't have to prove anything to anyone.

Anonymous said...

td tu ticer yg tulis..eleh tak nak jd top pun kamu dah sememangnya dikenali kat school, dah mmg top n org tau kamu genius..so face it

budaksetan said...

shuhh, diam ticer, nanti kantoi saya top kat skolah, HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...