Thursday, July 7

cerita di sekolah #2

haaa,ni aku nak cerita lagi pasal sekolah aku,yelah aku kan budak sekolah bukannya manusia yang bekerja
kalau aku bekerja mesti lah tajuk dia jadi cerita di kerja bukan sekolah kan kan?
so ni lagi sekali aku nak meluahkan ketidakpuasan hati aku sepanjang bergelar pelajar tingkatan empat.




so ni story hari selasa hari tu,sekolah aku ni aku tak tahu apa masalah dia, kes pelajar lambat makin terok, so sekolah aku ambik langkah drastik mencepatkan waktu pelajaran 10 minit, so kira macam kalau sebelom ni pintu pagar sekolah tutup pukul 7.40 pagi now cepat jadi 7.30 pagi and aku rasa tindakan tuh bingai lah, haish
aku tak nampak langsung kebaikan daripada perubahan yang sekolah aku lakukan tuh, macam lahanat lagi adalah, makin ramai datang lambat, bukan makin ramai datang awal




ada satu hari aku datang lambat,aku melintas depan satu cikgu ni, cikgu ni kekadang aku tak puas hati jugak dengan dia, kekadang aku ok.well aku bukan nak cakap aku hebat tapi aku memang hebat, hihi, ok tipu je.
aku ni boleh jugak dikatakan top student kat sekolah*sape percaya aku belanja dildo aiskrim pop
ada ke patut cikgu tu cakap dekat aku sebab datang lambat macam ni 'awak pelajar 4IA*kelas pertama buat macam ni, nanti awak tengok lah macam mana result spm awak tahun depan'
lepas tu aku macam wadefakk man, nak harapkan aku jadi top student macam abang aku,tapi cakap macam tu kat aku,seriously doa seorang guru selalu makbulkan?so apa motif nak kaitkan aku datang lambat dengan result spm cikgu?grrr




so sekarang ni ada jugak lah some of the teachers baca blog aku means aku tak leh nak kutuk sekolah aku lebih-lebih, tak leh nak melucah.
arghh!terseksa jiwa batin tahu tak kalau tak leh melucah ni.






Like kalau anda suka!

8 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

so ko buktikan kat cekgu ko tuh, budak nakal pon spm terbaik!

budaksetan said...

aku dah buktikan lama dah,time pmr dulu lagi, HAHA

Norazlin Nordin said...

cian ko...so ang blas kt cikgu tu balik ape?

budaksetan said...

aku tunjuk jari tengah kot kat cikgu tuh XD

blogger glew said...

biase lah..jadi dak2 setan ni mmg banyak dugaan bro~ngehngehngeh :D

budaksetan said...

yes bro, memang betol XD

Anonymous said...

cikgu laki ke pompuan??well, obviously it wan't me..-ticer

budaksetan said...

perempuan lah, cikgu laki semua mana cara student sangat -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...