Friday, June 3

gua tak percaya ni T.T

haha, tadi kan kita kan kan, hik hik
tergedik pulak =='
ok, tadi gua bukak blog idol gua, hehe
saje bagi dia bangga sikit bace entry ni
eee, bro lembu ni eh silap faiz ni aku dah lama suka dia*suka dari segi cara dia blogging --'
ok,dia lebih dikenali sebagai tapit lembu betol ke?hehe
ok,dia ni gua add kat fuuuubook ehh silap pesbuk dia baik, tak sombong, tapi satu jelah, aku lagi handsome dari dia,dia kene belajar terima hakikat lah kan kan?
ok, ni gua nak cakap,dulu gua mintak masok bloglist dia,dia kedekut tak bagi,dia suruh bayar dua ringgit, demm punya lembu,ehh silap, faiz
lepas tu gua baru sedar silap gua, blog gua tak best -,-
now gua buat balik, apa semua, adjust sana sini,baru gua rasa blog gua best sebab follower bnyk,HAHA
pas tu chat box penuh sokmo, 
ok untuk dipendekkan cerita, tengok ni



blog peberet tuh,HAHA
ok, lu orang layan ah blog lembu  tapit tuh pulak


p/s:dua hinggit kira setel, HAHA



Like kalau anda suka!

2 comments:

Yuyu Musa said...

tahniah!!!

jgn tersuka lebih taw...

ngeh3

budaksetan said...

ehh, kak yuyu comment blog kita lagi awwws,HAHAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...