Friday, June 3

gua blogger baru nak up

haha, tengok tajuk tak leh belah,tapi itu lah realiti -.-
gua baru nak up,orang lain dah up jauh tinggalkan gua, sampai hati T.T
well,biasa lah,dulu orang buat blog, gua nak buat, tapi cerita haprak sial anjing, takde orang nak baca pasal life gua rupanya, 
now gua dah reti blogging sikit-sikit,
tak cerita pasal life gua,love gua. apa semua lagi lah, HAHA
now gua tahu yang kalau nak famous blog kene buat entry kita takde dara or teruna,baru famous, serious gua cakap,lu orang try ah buat, gua try jugak walaupon kurang menjadi, tapi yang baca blog gua boleh tahan
tengok ni
ok sikit je -.-
ok, gua tahu blogger hok yang famous tuh semua gelak dekat aku, okay takpe fine
ada ubi ada batas, ada lembu gua balas,HAHA

*tapit lu mesti gelak kat gua kuat kuat kan? =='




Like kalau anda suka!

5 comments:

Norazlin Nordin said...

rileek la bro~
wa pon bru na up ape..at least lu ade la gak follower~

budaksetan said...

owh, okok, hahah

alexa yussida said...

seven up..

Faiz Tapit said...

rilek boh... slow-slow...
nti makin up lah

budaksetan said...

alexa:aaa, apa kaitan?=='
tapit:woooo, tapit komen blog gua,,HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...