Thursday, June 2

dah lah benda yang hot akan jadi cold jugak



ok, entry ni takde kaitan dengan kak yuyu musa sebab tajuk hot and cold tuh,
actually nak gua nak cakap pasal lu orang dekat FACEBOOK tuh, stop lah memalukan si tuuutt tu pasal dia hilang tuuuttt tu*err, rasa aku pon ada buat jugak XD
ok, yang aku marah nye, apasal lu orang buat fan page bagai semua ni?haish
over betol lah, last-last fan page tuh jadi semak je bila cerita hot ni jadi cold
kan kan?
macam cerita HKLBR dulu tuh, sama je, start dari situ lah serabut nye,
ehh,ada lagi, starting pasal DR.Rozmey  40JUTA, 
ok, yang ni memang lawak,start dari dia lah manusia buat fanpage tah pape,lepas tu baru HKLBR then sekarang ADINDA EVANS, hehe
alaa, dah lah, aku start bosan dengan ADINDA EVANS tu, bukan cantik pon, harap dara je takde, cantik pelacur dekat WONG AH JANG STREET, hehe, ok tipu je
aku rasa kesian dekat dia, kadang-kadang betul jugak dia cakap,ramai bohsia yang takde dara,dah tu try tanye remaja sekarang, pon ramai yang takde dara, dah tu try pergi check tong sampah rumah korang, ada lah dua tiga orang bayi kat situ
betol, try pergi check,
tapi yang aku tak setuju dengan ADINDA EVANS ni bila dia cakap pasal maruah diri =='
ok, lantak lah dia, dah takde dara, asal ada maruah diri, HAHAXD
ok, harap-harap hentikan mengutuk ADINDA EVANS kita yang famous ni, hihiks
sebelum tu, tgk gambar ni dulu, HAHA


hebat dia kan?
agak-agak mati ke tidak pakwe dia tuh?
bukan saje tuh, rogol dia sampai kene gantung, hehe
tapi ayat dia dalam blog tu, 'AKU DAH PERNAH MAEN'
gua pening ni, dia pernah main ke dia kena rogol?
arghh, seminggu ambik masa untuk aku fikir,dia kene rogol ke dia pernah main?
dem dem!
owh, btw, aku punya nama sekarang ada evans dekat belakang dan aku takde teruna,
*hope aku famous lepas ni



Like kalau anda suka!

6 comments:

Anonymous said...

wkaowkawkaowkoakwoakwoa

nurulsyaheera :) said...

haha , hebattt xD

budaksetan said...

haha, gurau je ni, heee

Yuyu Musa said...

okeh nama aku ada.hihihi...

budaksetan said...

OMG!
kak yuyu comment blog kita, HAHA

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

http://myfacebuku.blogspot.com/2011/07/oh-facebuku-cara-nak-mengorat-pc-hot.html ... singgah sini =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...