Saturday, June 4

ok tak nak kutuk orang dah

sekarang ni tengah kecoh je pasal gambir gambit tuh kan?
haha, aku sikit tak peduli dia nak buat video porn ke,blue ke
tapi bro, lu dah jentik gua, gua terasa dengan statement lu, 


jadi gua pon serang page lu, nasib ah. HAHA
tengok ni


















ok,sape suruh lu kutok blogger,silap besar lah,HAHA
tapi gua silap jugak sebab kutuk lu, gua punya mouse rosak T.T
tak leh nak scroll ke bawah tahu celaka
tuhan balas sekejap je T.T
actually banyak lagi, tapi penat gua nak printscreen





Like kalau anda suka!

5 comments:

TheAlongHidayah said...

scroll bawah secara manual lah~ hahahaa

Norazlin Nordin said...

haha~ Allah balas cash kt ang~

budaksetan said...

TAH:susah T.T
alin:haha, tunggu masa pulak gambit nak kene balasan cash

She's Gee said...

semua blogger kena? aku tak kacau pon hidup dye.

budaksetan said...

dia mention bloggers, semua ah tu -.-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...