Wednesday, June 8

bapak aku beli playboy magazine

  • video terlarang
  • payudara bernanah lepas dibesar
  • pulih dara di Mesir
  • drebar bas melencong dicekup
  • gambit mohon maaf


hehe, teransang tak baca tajuk-tajuk kat atas ? 
ok, gua bukan gila seks macam tuuutttt asyik nak berlucah dalam blog,haha
actually baru gua perasan, surat khabar yang bapak gua beli tu dah macam myfirsttime.com lah pulak,yelah, apa jadah nya pergi letak kat depan tajuk video terlarang,lepas tu letak gambar orang romen dalam kereta?memang jilaka gua rasa bila baca surat khabar ni, tapi nak buat macam mana,dah orang beli terpaksa baca*ok,tipu je, gua nak baca pasal tajuk-2 kene rogol apa semua je tuh,hehe
seriously, bagi gua memang pandai syarikat ni kau untung,hebakk mung,haha
tengok lah muka depan surat khabar tuh
agak paper apa ni?


ok, laki mana kalau lalu tak nak baca kan kan?
patut la jadi akhbar harian nombor satu di Malaysia



notakaki:patot lah gua tengok Harakah tak pernah habis terjual dekat kedai XD




Like kalau anda suka!

6 comments:

Norazlin Nordin said...

huih~.jap2 ak ta dapat tangkapla paper ape ni??

budaksetan said...

slow lah kau ni, hahahahaha

Ayeem Jemain said...

aku baru baca tadi. banyak tol hot topic. rambang mata. hehe

budaksetan said...

aku lagi suka mentelaah blog mejah, sebab lagi lucah.HAHA

Reen said...

Surat khabar Metro kot .

budaksetan said...

jangan cakap lah, haish kantoi dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...