Friday, June 10

aku pelik ni

ok,aku dalam dilema,korang pernah perasaan tak,antara blogger lelaki dan perempuan mana lagi banyak follower?
ok,most of it mesti perempuan lah kan sebab?
sebab pon aku tak tahu, yelah
nak bandingkan penulisan blogger lelaki dan perempuan, kebanyakkan lelaki lagi best,lagi banyak unsur ilmiah,lawak,lucah 
tapi kenapa blogger perempuan lagi banyak follower?


aku pon masih tercari dengan jawapan dia,nak cakap post diorang taip best?
well, maybe best lah, tapi bagi aku, tak pon -_____-"
yelah,entry balik kampung dia nak cerita,entry memasak dia nak cerita, 
yang paling best,dia taip bosan tak tahu nak buat apa pon, penuh orang comment or like entry tu kan?


aku taip entry ni pon hanya sekadar menyokong pendapat saudara soutulmujahid tentang entry blog jual muka,ye aku kadang-kadang tak puas hati jugak dengan blog jual muka ni, most of them naik sebab tunjuk muka sendiri, lepas tu buat tutorial cara pakai tudung lah,aku lagi suka baca blog lucah ilmiah macam ni dari blog jual muka, hehe
tapi aku harap lepas aku buat entry ni jangan sesape nak kecam aku T.T



notakaki:aku lebih suka baca blog yang banyak tunjuk muka lembu dengan ayam, hehe



Like kalau anda suka!

7 comments:

pena rozie said...

Memang follower perempuan lebih ramai dr lelaki...

budaksetan said...

maksud saya follower blogger perempuan ramai dari lelaki

Isteri Encek Bard said...

sebab perempuan kan cantik. miahhaha

budaksetan said...

jual muka, HAHA

saya KILA said...

HAHA . sesetengah je tu yg jual muka . for me mostly blogger pempuan byk follower mungkin sbb blog cntik , nice and comel . and msti follower diorg yg byk pempuan jugakk . hehe . it's my opinion la .
but in my view , blogger lelaki actually lagi sng dpt follower . dan lagi senang dpt komen :))

SoutulMujahid said...

say no to BJM. booo BJM!!!

budaksetan said...

@kila:aaa, yang tuh saya tak minat,serabut dengan widget, haha, senang dapat komen ye, tapi follower takpon -.-
@soutulmujahid suka sangat kau, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...