Saturday, October 1

orang jual aiskrim

selamat bulan oktober semua, bulan oktober ni bulan paling seronok bagi guwa sebab dalam bulan ni termaktubnya hari jadi guwa,kah kah


jadi di bulan oktober yang mulia ni tetibe je guwa rasa nak bagi teka teki,kalau lu orang pandai lu orang jawab ah, ok tengok gambar duit seringgit ni dengan teliti



ok sekarang try lu orang cari penjual aiskrim dalam gambar duit ni,cari dulu baru scroll ke bawah
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
jumpa tak?kalau gambar tu blurr boleh try tengok kat duit real korang, ok kat bawah nanti guwa bagi jawapan,kalau tak jumpa korang memang rabun
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
tak jumpa jugak?kalau tak jumpa tu maybe penjual aiskrim tu dah balik rumah lah tuh, ngeh ngeh ngeh, jangan marah (^,^)






Like kalau anda suka!

6 comments:

Ali said...

itu sial weii... memag siak...

budaksetan said...

kah kah,, ang jumpa ke tak?XD

Topek ko said...

aku ade teka teki jugak..
cube korang cari pakcik2 naek basikal kat tepi pandai tu..

Fara E's said...

sengal doihh ! haha

Norazlin Nordin said...

ak memang malaih na cari, sebab ak dah penah kena! tricks ang ta menjadi kat ak la...

budaksetan said...

ececeh, pakcik tu dah mati:P


haha, jumpa tak?


kat ang tak jadi, tapi kat orang lain jadi:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...