Tuesday, July 19

buah......

wehh, hang pa semua dok pikir buah apa?ingat aku kuat berlucah ke? aku pon dah insaf macam ayeem tapi aku rasa niat dia nak insaf tu sekadar hangat hangat taik ayeem je,jadi aku sikit tak percaya cakap dia,eh aku nak cerita pasal buah bukan pasal ayam, demm


relex, bukan buah yang ada unsur lucah,aku nak cerita pasal buah buahan je,hikhik
sebenarnya kat kawasan rumah aku ni banyak pokok buah, contoh strawberi,anggur,epal hijau lepas tu banyak lagi buah tropika,err, ok aku tipu je,aku bukan tinggal dekat kawasan sejuk nak tanam buah macam tu,hihi


rumah aku ni kawasan tanah sendiri, dah tu tanah pusaka pulak, so arwah atok aku dulu banyak lah tanam orang buah macam durian,rambutan, manggis, mempelam, cempedak,nangka dan buah dada.


so hari tu mak aku suruh aku pergi kutip buah limau kasturi, kalau korang tak tahu limau kasturi tu apa,jangan jadi rakyat Malaysia lah,haish, so mak aku cakap macam ni


bonda:woi abang kawasan!lu pergi ambik buah limau kasturi untuk gua*pengaruh KL Gangster, biasalah
gua:ambik pakai apa?gua dah lah pendek
bonda:lu pergi ambik pakai tangga lah lahnat!
gua:bereh bereh


lepas gua siap ambik tu, gua persembahkan seplastik buah limau kasturi untuk dia,tapi dia cakap tak habis lagi, lepas tu beliau suruh gua pergi ambik buah nangka pulak


bonda:wehh abang kawasan, lu pergi ambik buah cempedak tu pulak
gua:ambik pakai apa bonda?
bonda:pakai tangga tu lah shilake!
gua:tapi buah tu tinggi,gua mana sampai la!
bonda:try lah pakai tangga tu dulu!
gua:baik kak long!


lepas tu gua sound balik mak gua a.k.a kak long 


gua:kan dah cakap, gua tak sampai, ni mesti ambik genetik bonda lah ni. 'kalau time gua tengah diproses nak jadi bayi tu, dah lama gua pilih genetik ayahanda gua dari sebab beliau tinggi'*getus hati kecil gua
bonda:hek eleh, lu banyak bunyi lah, try lah ambik lagi sekali
gua:ok ok, gua try


lepas gua try, finally buah cempedak tu dapat jugak dekat gua, HAR HAR HAR<---gelak seorang gila seks,
and finally hasil dia macam ni





nampak semua tu?tak sia-sia aku jadi cucu arwah atok aku, dah dapat buah free gini, hihi
korang nak?PM gua kat FB, haha








notakaki:perbualan gua dengan mak gua tu betol,tapi menggunakan bahasa yang sopan dan tiada unsur gangsterisme, HAR HAR HAR



Like kalau anda suka!

5 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

wow... terrer2... aku dah lama tak panjat pokok =.="

cipUtchiaPp said...

hahhahaha...mengong lah kamu nih dik..
laki pendek comel ape..

budaksetan said...

@sms:g panjat bangunan lah woi, HAHA
@cc:hihi, memang comel ;p

cipUtchiaPp said...

perasan dia c0mel lah tu..haha

budaksetan said...

memang ye, hikhik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...