Wednesday, June 15

jadi bodyguard lah :)

sekarang aku nak lupakan nak jadi veterinar ke, zoologist ke, pakar sakit puan ke, aku tak minat
aku dah jumpa satu kerja best,tak yah sijil tinggi, muka tak perlu smart, janji ganas dah cukup :D
seriously, lagi satu kelayakan dia nak body kene tough, yang ni memang aku dah layak, tapi pasal muka ganas tu lah tak leh, aku punya muka macam model, tak pon artis, memang standard tu lah, dah tu anak mix pulak, memang susah nak dapat kerja ni


ok, kerja nya ialah jadi bodyguard, well market pe kerja bodyguard ni,pakai smart pegang pistol,muka ganas macam malek@seth tan@budaksetan :P
tapi aku tak nak jadi bodyguard biasa,aku nak jadi bodyguard RIHANNA, alaa rihanna tu yang kene pukul dengan chris brown dulu, jap google gambar



arghh!shilake, macam mana keluar muka dia, salah-salah ni hah muka rihanna lepas kene pukul XD


ok,sebelum situasi kat atas ni terjadi, aku halang dulu kalau aku jadi bodyguard dia, yelah kan kalau setakat chris brown tuh aku sengeh je dah takot,heh
tapi kalau boleh tak nak jadi bodyguard tu,aku nak apply jadi bodyguard tetek payu dara dia, HAHA
seriously ada, bapak best jadi bodyguard tetek dia,hihiks
baca ni


klik untuk tumbesaran yang terbantut


hah, gila!siap dapat pegang lagi, pehh kalau C cup tuh, hehehe
bodyguard dia dapat pegang =.=
ok google bukti jap



ok, tu lah kisah bodyguard dia, so artis mesia tak nak pakai boduguard tetek?





Like kalau anda suka!

8 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

tersedak~

budaksetan said...

haha, minum lah air :)

vampire's lovex said...

cita cita tak boleh blaaaaaaaaaaaaa..... hahah..

budaksetan said...

haha,best woooo

SoutulMujahid said...

uhhhhhhhhhhhhhhhh...~

budaksetan said...

huuuuu, kau nak jadi ke?haha

Heidi Shafiq said...

peh sedap! nikmat!

budaksetan said...

tak nikmat lah, sebab dah kene pegang banyak kali XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...