Thursday, June 23

entry jiwa #1

ni entry aku nak berjiwang tak nak baca boleh dah angkat kaki, hehe
bukan apa, aku kat sini nak luahkan isi hati aku yang aku pendam selama ni, kecewa, sedih,gembira dalam bergelar insan yang berjiwa patriotik terhadap nusa bangsa dan negara!


*****************************************************************


ok, mukadimah tak leh blah, HAHA
err, tak nak gelak dah, seriously aku sedih gila
mula-mula dapat tahu lisa sekarang dengan yusri
huh!entah apa dia pandang dekat lelaki tuh aku tak tahu, setakat ada harta berjuta-juta, buat filem box office sokmo, apa entah ada kat jantan macam tuh, sumpah aku sedih :(
sanggup dia lukakan aku untuk lelaki yang macam tuh
tapi aku belajar dari kesilapan lalu, aku lepas kan lisa, biar lah dia nak bahagia dengan siapa pon, dia nak chat dengan ayeem pon, aku tak kisah dah




sekarang ni pasal najwalatif, sumpah dia dah lupakan aku, aku kecewa :'(
sampai hati dia buat aku begini, dia curang! ;(
kalau lisa dulu dia berterus terang dengan aku yang dia dah minat dekat yusri tu
tapi ni secara diam, tapi aku dapat tahu dari twitter dia, nasib baik aku pakai twitter dalam diam, kalau tak aku tak tahu yang dia curang, ouh lupa klik sini untuk follow, hihi
ok sedih balik




najwa tweet macam ni hari tu



who the hell is firdaus hah?
grrr




Like kalau anda suka!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...