Wednesday, June 1

kisah apa aku takde teruna*entry kiasan

kisah ni bukan lah time aku form two sebab amat jarang melihat lelaki hilang teruna time form two tapi mungkin luarbiasa kalau perempuan yang hilang teruna dara time form two
well, teruna aku hilang di ragut oleh seorang doktor, doktor tu potong aku punya teruna kat depan tu T.T
tak sakit, aku tak nangis pon*tangan didada mata keatas
lepas doktor tu Ragut teruna aku,aku menagis, aku keluar dari klinik sambil pakai kain pelikat dan jalan terkangkang,sampai Hati doktor tu buat aku gitu, tapi mak bapak aku tak kisah, diorang siap bayar lagi doktor tu :(
aku sedih, tapi lama-lama, semakin aku 'besar', time form three dulu aku belajar reproduction, baru aku tahu bukan teruna aku hilang,rupanya aku bersunat, hehe
jadi aku rasa pasal budak form two yang hilang dara tu bukan hilang dara, mak dia hantar sunat kot, hehe
so try lah baca blog adik adinda ni, dia baru bersunat macam aku jugak dulu, aku ingat hilang teruna, rupanya bersunat,
sama macam dia, bukan hilang dara, tapi bersunat




p/s:tangan didada mata keatas je semua ni, HAHAHA




Like kalau anda suka!

7 comments:

Ayeem Jemain said...

buat entry siap? haha

budaksetan said...

haha, biasa lah, heeee
ehh, ayeem comment blog aku, whoaa!HAHA

Naddia said...

ooo..rupenye die g sunat...oke2

neway ko sunat form 2 ke? haha! lambat giler!

Irra Iffasha said...

Akmal akmal, koi suka entry aok. rasa nak kiss aje. Aok dohh lee perli awek yg tokk kisah dia dah tok virgin tu. Haha. Okayy. suka :)

tarotarota said...

tak payah sebar beb. aib org tu.

Piah Becok said...

hahahhaa.. saba je la.. sunat ye.. nanti kite intebiu budak tu.

terbaru-->A FRIEND IN NEED let's.help -->WORDLESS WEDNESDAY #1 -->HAMBA ZAMAN SEKARANG: ulasan ringkas

budaksetan said...

bukan aib lah, membetulkan salah dia, dia baru form two, mungkin tak dapat beza lagi antara hilang dara dengan sunat, haha
taik, aku sunat darjah lima demm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...