Wednesday, July 27

saya sayang kiko

HAHA, saya sayang kiko, eh sape kiko?actually gua tak tahu pon sape dia, jantina dia lelaki ke perempuan gua tak tahu, yang pasti dia ni cacat lah kot, hurmm gua tak tahu lah cacat apa, kalau cacat penglihatan tu mustahil lah kot,kalau tak, tak mungkin dia dapat kutuk blog gua,


haaa, kiko ni bukan cik anon lah, dia ada nama, nama dia tuh kiko lah, kiko bin apa gua tak tahu, tapi kesian dia, dia ni cacat, gua sangat prihatin dengan manusia sebegini, biar pon blog gua tak best,tapi gua prihatin dengan manusia macam ni, baik kan gua? kan dah cakap, gua baik biar pon nama gua setan,


tengok ni dia bagi kata-kata ransangan kat gua sampai gua stim, HAHA


klik untuk tumbesaran yang terbantut

hihi, so gua terima pendapat kiko yang sudi bagi pendapat walaupon berselindung di dalam bayangan tuh, HAHAHA
tengok lah gua dah tukar online user jadi ORANG TAK CACAT dah, haaa amacam? baikkan gua? terima teguran dengan hati yang terbuka, hikhik



Like kalau anda suka!

4 comments:

cipUtchiaPp said...

hahahahahahah...ad0ii..
tapi ade btol gak ape yg kiko tu ckp dik..
pape p0n bgos la, dah time teguran dengan terbuka :D

budaksetan said...

tapi tak patot lah mencarut (",)

Anonymous said...

mengapa tidak:)

budaksetan said...

kau kiko ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...