Friday, July 22

cerita di sekolah #4

hari ni aku rasa aku buat silap terbesar dalam hidup.alu terdatang awal kat sekolah -.-
selalunya kalau aku datang sekolah,time tu mesti semua manusia dah beratur ikut kelas dalam barisan nasional, tapi ni bukan setakat barisan, nak cakap manusia pon nak tak nak je ada,aku sangat kecewa dengan diri aku pagi tadi.macam mana lah aku boleh terdatang awal tu,haish
ok, bukan pasal datang awal ke lambat aku nak cerita ni tapi pasal 'couple'


ok,kita biasa dengar pasal sweet couple ni,sweet je bila tengok diorang bersama, tapi kalau bitter couple ni, aku rasa nak ludah je  muka sekor-sekor bila tengok
yelah, kalau dekat sekolah aku ni, ada satu couple tu, sweet jeh aku tengok, study same-same,lepas tu berjaya sama-sama, both of them dapat straight A's time PMR hari tu, ok, aku tak nak sebut nama,nanti ada yang perasan ok,lah, cikgu kat sekolah aku tengok pon sejuk je mata memandang kan kan? masing-masing berjaya,tu yang part sweet couple, 


yang bitter couple ni lah anjing sangat aku tengok!ingat apa? sweet sangat lah time rehat tu korang makan sama-sama? grr,sakit hati, hilang selera aku nak makan nasik lemak telur separuh masak yang aku beli time rehat bila ada couple yang makan sama-sama,sumpah tu bukan sweet couple, tu bitter namanya, tahu lah korang je yang ber'couple' dekat dunia ni, tapi jangan lah sampai satu sekolah nak tunjuk kebahagian korang yang sangat 'bahagia' tu


yang lagi satu jenis bitter couple ni,dating tepi tangga,
YA ALLAH, TEPI TANGGA?
sape cakap dating tepi tangga tu sweet korang bangang dah lah tepi tangga sekolah tu penuh dengan ludahan manusia yang bertopengkan anjing sebab anjing ni je yang suka buang air merata,anjing air kencing,manusia air ludah, lebih kurang je tuh,haha


seriously,macam yang aku cakap pasal sweet couple tadi tu, dorang masing-masing berjaya kan kan?
tapi yang bitter couple ni,dah lah si jantan nye penuh dengan rekod disiplin, yang perempuan nye kalau bertudung macam guna kain lap meja je buat tudung singkat! dah tu,dah lah akademik tak seberapa*Aku bukan nak mengutuk tapi kenyataan dah tu nak mengada ber'couple'
wehh,kalau kau buat awek/pakwe ka tu sebagai saingan dalam study baru lah ok, sweet lah jugak tapi ni,study tah kemana,nak ber'couple' ?


aku bukan nak tuding jari dekat orang,cakap kat diri sendiri jugak ni,hehe
tapi aku lah kalau couple, aku sanggup stayback petang-petang dekat library ajar 'dia',biar masing-masing cerah je masa depan
tapi satu je masalah,si 'dia' pon aku takde xD
takpe,aku masih menunggu 'dia' ibarat menunggu bulan jatuh keriba dan aku merindui 'dia' bagai pungguk rindukan bulan




Like kalau anda suka!

5 comments:

mendatak hijau said...

jeles~
muahhahahhaaa

budakampung said...

cam best je tengok org kapel kat skolah?? skolah gua boy only~ tak merasala tengok sweet kapel ngan bitter kapel cenggini~huahuahua

Siti Mashitah Saidin said...

ko masuk ipta pon nampak macam tuh jugak. hahahaha

aku kalau nmpak pasangan pgang tangan, rasa nak belah dr belakang. kah kah kah. dengki!

budaksetan said...

sape nak jeles dengan manusia buat dosa?


haha,sian kau! gay siak



kau memang, apa nak dengki tahu dengan org macam ni -,-

SoutulMujahid said...

haihhh.. cerita budak sekolah. malas aku layan. kita (aku) sbg org matang, x mau ambik port sgt pasal budak2 sekolah mcm ko. hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...