Tuesday, June 7

kisah gua layan porn

OMAIGODD! :O
budaksetan layan porn, well biasalah setan,
tapi gua setan baik -.-
actually gua tak pernah layan porn ni semua,gua baik, hati gua suci, ikhlas dan murni
gua tak macam tapitayeem ayam, and hamzah ian
diorang semua gila seks,dah tu gay pulak,
tapi hari tu time gua tengah blogwalking,
mak gua terjah bilik lepas tu tengok monitor,dia cakap gua layan porn =='
sebab apa tahu, sebab gua bukak dua blog durjana ni



ye ah, mana mak gua tak suspek gua layan porn sebab tengok orang cukur bulu bontot,ok ni semua kerja ayeem ayam ah ni, gila seks,HAHA
tapi gua terang dekat mak gua yang tuh semua info berguna untuk lelaki,'mak bukan laki, mak tak tahu, try panggil bapak baca mesti dia suka'
lepas tuh mak gua panggil bapak gua, bapak gua teros sekarang peminat setia blog inesen, betol gua cakap, gua tak tipu
tuh ok lagi lah,sebab blog dia sangat inesen dan tak bersalah
tapi yang tak leh blah, mak gua syak gua layan porn jugak sebab gua baca blog ni



ok, blog pak rodi ni pon sama, membuat kan mak gua memandang serong kat gua, 
yelah, time tuh gua tengah baca post hikayat terung mahabesar 
yelah, gambar pon macam apa, tetek besar -.-

lepas tu penat lah gua terangkan dekat mak gua apa tu parody, haish
ni semua sebab ayeem ayam punya pasal =='
bukan apa, mak gua prihatin dengan gua sebab dia tak suka internet ni disalahgunakan
sebab banyak dah masalah sosial pasal internet ni, tu lah mak gua marah
so sini nak nasihat dekat lu orang semua, jangan lah salah guna kan internet jangan jadi macam abang abang blogger ni  tapitayeem ayam, and hamzah ian, mereka merupakan contoh yang kurang baik, contohi lah saya XD




nota kaki:sorry pada sesape yang gua terkutuk kat atas XD







Like kalau anda suka!

4 comments:

Ayeem Jemain said...

blog diorang one each, aku sampai 3 dalam ni? nak kata aku mahalucah laa?? haha

budaksetan said...

haha, memang ye kau mahalucah, haha
owh, ayeem komen blog aku, haha

Norazlin Nordin said...

hahaha~ak pon layan je blog depa ni..tp ta amik iktibar k~

budaksetan said...

bagus2, baca takpe, jangan amalkan, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...