Monday, June 27

info kebersihan:(perempuan better jangan baca)

dengan rasa bersalah aku nak update entry ni, bukan apa, bersalah dekat orang perempuan yang berminda suci yang baca blog aku ni, yang tak suci punya fikiran tu aku peduli apa,HAHA
bukan apa, menjadi lelaki ni susah, terutama dalam bab kebersihan dalam solat*ehemm aku baik
sebab ketika kencing, maybe air kencing tu akan menitis dekat boxer korang or seluar dalam or panties*err panties tuh spender kan?aku tak tahu ni -.-




so perempuan,korang ingat senang jadi lelaki?susah beb nak kencing dengan benda terjuntai gitu, nak-nak kalau yang spesis aku, yang XXXL, susah wooo, nanti terpercik sana sini tak sah solat tahu.jadi pada pengkid tu korang nak ke jadi lelaki lagi?sembahyang tak sah wehh*err,pengkid sembahayang tak?




so cara kencing yang betol macam ni

  • mencangkung sambil menutup kepala. Syaitan akan kencing di atas kepala yang tidak ditutup. 
  • Punggung pula duduk di atas kaki kanan. Tarik seluar atau kain hingga ke paras bawah lutut. 

  • Tangan kiri anda menekan sedikit di perut. Tangan kanan diguna untuk tutup kepala.

ok, better korang buat sebab banyak manusia yang dapat azab kubur sebabkan kencing ni je
then kalau korang buat cara kat atas tu air kencing maybe tak kan keluar habis, tertinggal sikit dan yang tertinggal ni akan keluar time korang sembahyang especially time sujud, so better habiskan air kencing korang, hehe


ok ni ustaz aku yang cakap cara habiskan air kencing korang, korang urut dari pangkal hingga ke hujung, dekat dengan scrotum tuh ada biji,korang urut je start dari situ sampai kepala
tak paham?kejap aku lukis
err, terpaksa blurr kan, btw ni bukan lucah, ni info, hehe



ok paham?urut start dari situ sampai kepala, hihi
so lepas ni korang kene kencing elok-elok, jangan kencing berdiri mahu pon kencing merata, btw dekat sekolah aku ada manusia selamba je kencing dekat koridor, pengotor gila =='



notakaki:ni info kebersihan bukan lucah











Like kalau anda suka!

9 comments:

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha.... nice info ekceli...
aku ada dengar sunat kot, lepas tencing, ehem (berdehem sekali 2)
supaya air tencing tuh abes....

keh keh keh.... malu2 *larik!!*

budaksetan said...

aah, betul jugak,
cehh kau perempuan pergi baca, means kau dah tgk gambar yang aku lukis tu, so apa komen?HAHAHA

nardrarawr said...

alamak dah terbaca lahhh.hehe

budaksetan said...

hihi, nasib :P

mushroom said...

tp weyh cmne lak kalau sekali dah gosok kita akan nk gsok berkali2? bahaya weyh huhu!

budaksetan said...

yg tu bangang namanya, HAHA

Akim Iqbal said...

Boleh tahan gak lucah kaw ni. lucah kaver dengan ilmu. kah kah kah

budaksetan said...

gua baik ekceli

SoutulMujahid said...

hahaha. best. org yg sempit ilmunya akan kata ni lucah

yg x boleh blah pasal pengkid tu. wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...